Iapre 'u menu prengepàle


Michael Jackson
Michael Jackson (1984)
Michael Jackson (1984)
NazionalitàStatère Aunìte d'Americhe
(crea redirect al codice)
GenerePop
Periodo di attività musicale1964 – 2009
StrumentoVoce
EtichettaMotown
Epic
Sony Music
[michaeljackson.com Sito ufficiale]

Michael Joseph Jackson (Gary, Indiana, 29 aguste 1958 – Los Angeles, California, 25 sciugne 2009) ha state 'nu candande statunitense.[1]

DiscografijeCange

AlbumCange

  • 1972 - Got to Be There
  • 1972 - Ben
  • 1973 - Music & Me
  • 1975 - Forever, Michael
  • 1979 - Off the Wall
  • 1982 - Thriller
  • 1987 - Bad
  • 1991 - Dangerous
  • 1995 - HIStory
  • 2001 - Invincible
  • 2010 - Michael
  • 2014 - Xscape

NoteCange

Collegaminde fore a UicchipèdieCange

Otre pruggetteCange

  •   Wikimedia Commons tène file multimediali su Michael Jackson