Masiela Lusha

Nuvola apps important.svg

Stonne de le errore sus 'a categorizzazzione automateche d'a biografije purcè l'attività scrittrice non g'è presende jndr'à le tabbelle de conversione.

Puè acchià l'elenghe de le attività presende osce a die jndr'à {{Bio/link attività}}.

Jndr'à pàgene de le 'struziune d'u template {{Bio}} puè acchià cchiù 'mbormaziune, eppure puè ausà 'a pàgene de le 'ngazzaminde d'u link attività pe proporre l'inzerimende de attività ca non ge stonne.

'A vôsce ha state segnalate jndr'à Category:Bio_warning.

Masiela Lusha at a PAL event.jpg

Masiela Lusha

Masiela Lusha (Tirana, 23 ottommre 1985 [1]) ète 'na attrice, poetessa e scrittrice statunitense, de origgene albanese.

FilmografijeCange

  • 2000: Father's Love, Lisa
  • 2001: Summoning, Grace
  • 2001: Lizzie McGuire, Model
  • 2002: George Lopez, Carmen Lopez (101 episodie)
  • 2003: Clifford's Puppy Days, Nina (46 episodie)
  • 2004: Cherry Bomb, Kim
  • 2005: Unscripted
  • 2006: Law and Order: Criminal Intent, Mira
  • 2007: Time of the Comet, Agnes
  • 2008: Blood: The Last Vampire, Sharon
  • 2009: Ballad of Broken Angels: Harmony, Harmony
  • 2009: Lopez Tonight
  • 2010: Kill Katie Malone, Ginger
  • 2010: Of Silence, Annabelle
  • 2010: Signed in Blood, Nina
  • 2011: Under the Boardwalk: The Monopoly Story
  • 2011: Tough Business, Grace
  • 2011: Science of Cool

FatijeCange

PoesijeCange

  • Inner Thoughts (1999)
  • Drinking the Moon (2005)
  • Amore Celeste (2009)
  • The Call (2010)

ProseCange

  • The Besa (2008)

Lìbbre pe' crijatùreCange

  • Boopity Boop Writes Her First Poem (2010)
  • Boopity Boop Goes to Hawaii (2011)

NoteCange

  1. http://www.masielalusha.com/ L'attrice Masiela Lusha

Otre pruggetteCange

Collegaminde fore a UicchipèdieCange